Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Termékeink

Kérdéses összetevők

Nagyra értékeljük, hogy számos vásárlónk érdeklődik az általuk használt termékek összetevőivel kapcsolatban. Emiatt, a feltett kérdések nagy részét megválaszoljuk ezen az oldalon, és törekedni fogunk arra, hogy további anyagokkal szolgáljunk, amennyiben a vásárlóink több információt szeretnének egy-egy meghatározott témakörrel kapcsolatban.

Phthalates

Phthalates a kémiai összetevők egyik vitatott csoportja, mely két módon tud behatást gyakorolni a termékeinkre. Egyik felhasználási módja, hogy a PVC-t (polyvinyl chloride) kemény műanyagból rugalmas műanyaggá változtatják vele, pl. egy sampon flakonját. A másik felhasználási módja, hogy dezodorok, testápolók és néhány más testápolási termék elkészítésekor adalékanyagként hasznosítják.

Egyes egészségtudatos személyek azt vitatják, hogy ezen kémiai anyagok használata kihathat a nők egészségére, és ez később születési rendellenességeket okozhat – mások viszont rámutatnak arra, hogy nagyon kevés bizonyíték létezik, amely kimutatja, hogy a phthalates káros hatással lehet az emberi szervezetre.

Bár nincsen egyértelmű bizonyíték egyik nézőpontra sem, mivel a közönség körében vannak fenntartások ezzel kapcsolatban, azt a döntést hoztuk, hogy egyik termékünkben sem használunk phthalates-t, és mindent megteszünk azért, hogy ne használják ezt az anyagot a csomagolóanyagainkba illetve flakonokba sem.