Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Termékeink

Kérdéses összetevők

Nagyra értékeljük, hogy számos vásárlónk érdeklődik az általuk használt termékek összetevőivel kapcsolatban. Emiatt, a feltett kérdések nagy részét megválaszoljuk ezen az oldalon, és törekedni fogunk arra, hogy további anyagokkal szolgáljunk, amennyiben a vásárlóink több információt szeretnének egy-egy meghatározott témakörrel kapcsolatban.

Parabének

A parabének a tartósítószerek egy széles körben használt csoportja, melyet hosszú ideig biztonságosnak és működőképesnek tartottak. Ám az utóbbi időben bizonyítékot találtak arra, hogy a parabének bekerülnek a bőrbe, és kapcsolatban vannak a rákos szövetekkel. Az, hogy közvetlen kapcsolat van-e a bőrápolás során használt parabének és a rák között vagy sem, még nem lett megállapítva.

Sőt, még azt is vitatják, hogy milyen irányban jutnak be a parabének a bőrbe. Ami viszont kétségtelen, hogy számos vásárlónak vannak fenntartásai a témával kapcsolatban.

Az egyre növekvő fenntartásoknak köszönhetően és azért, hogy csillapítsuk vásárlóink félelmét, a Faith in Nature egy új parabén-mentes bőrápoló termékcsaládot hozott létre, melynek tagjai csak ökológiailag ellenőrzött anyagokkal vannak tartósítva.

A beszerzett nyersanyagaink nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, így elkerüljük, hogy bármilyen más tartósítószer akár csak nyomokban is a termékekbe kerüljön. Ezáltal biztosítjuk a biztonságos, enyhe termékeket a vásárlók számára.