Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Rólunk

Termékeink

Üdvözöljük!

 

Üdvözöljük a weboldalunkon! A Faith Products a „Faith in Nature” díjnyertes természetes szépségápolási termékcsalád és a „Clear Spring” márkájú háztartási tisztítószerek gyártója.

Az üzletet Rivka Rose alapította több mint harminc évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy olyan bőr-és hajápoló termékeket hozzon létre, melyek természetes összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak szintetikus módon előállított adalékanyagokat, és nincsenek káros hatással sem a felhasználóra, sem a környezetre. Ez az adat úgy igaz ma is, mint akkor.

A korai úttörő napoktól kezdve a cég folyamatosan növekedik Rivka és férje, Aaron, irányításával. Működési elvük, hogy ötvözzék a legkorszerűbb termelési és gyártási technológiákat a növényekről szóló tudás és ismeretek alapján, melyek esetenként akár több ezer éves múltra is visszatekintenek. Céljuk, hogy a legjobb minőségű régi és új anyagok valódi keverékét hozzák létre.

Bízunk benne, hogy a weboldalunkat érdekesnek, informatívnak és hasznosnak találja. Ha az oldal megtekintése után felmerülnének Önben kérdések, illetve további információt szeretne kapni a termékeinkkel vagy a cégünkkel kapcsolatban, érdeklődve várjuk visszajelzését e-mailben vagy telefonon.