2017-10-17 08:05:38 | Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/kristalytisztavi/naturkozmetika.com/framework/classes/fw/fw.php(1) : eval()'d code on line 2
2017-10-17 08:05:38 | Notice: ob_start(): failed to create buffer in /home/kristalytisztavi/naturkozmetika.com/framework/classes/fw/fw.php(1) : eval()'d code on line 2 Natúrkozmetika - Hírek
Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Hírek

Már kaphatók a Kókusz és Ananász-Lime termékcsalád tagjai!
2014-04-03

ÚJ CSÁBÍTÓ TRÓPUSI ILLATOK

A Faith in Nature két új kiváló minőségű trópusi illattal bővítette a kínálatát: a friss Ananász-Lime családdal, mely kirobbanó citrus illattal rendelkezik, és a Kókusz termékekkel, melynek lágy illatát a bio kókusz adja.  

Mindkét termékcsalád elérhető sampon, kondicionáló, tus-és habfürdő, folyékony kézmosó és szilárd szappan formájában is.


Egy különleges trópusi aromával rendelkező kollekció, melynek bio kókusz az alapanyaga. Illatával a trópusokba röpíti az érzékleteket. Természetes E-vitaminban gazdag.

Ez a kellemes trópusi hangulatot idéző kollekció ananász, lime és mangó keveréke. Trópusi aromájával energiával tölt fel egész napra. Bio ananász és mangó kivonatot, illetve lime olajat tartalmaz. 

Miután a Faith Productions kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozik, néhány termékben találkozhat apró növényi részecskével vagy gyümölcs kivonattal, illetve az is megtörténhet, hogy a termék színe fakóbbá válik. Ez mind teljesen normális és nem hatnak negatívan a termék minőségére illetve hatására.