Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Rólunk

Termékeink

Gyárunk

Azért, hogy lépést tartsunk a Faith in Nature termékek iránt támasztott vásárlói igényekkel, a cég 2007. őszén egy új épületbe költözött Radcliffe-be, Manchesterbe.

A 18,000 négyzetláb (1,672 négyzetméter) méretű gyárban és az irodahelységekben a legújabb gyártási technológiát használjuk, melynek segítségével sikerült robbanásszerűen megnövelnünk a termelést, hogy kiszolgáljuk a vásárlók növekvő igényeit, minimalizáljuk a hulladékok mennyiségét, maximalizáljuk az energia felhasználást, és fellendítsük a termelést. Ezek a tényezők mind szerepet játszanak abban, hogy biztosítsuk, a termékeink mindenki számára megfizethetőek maradjanak.

 

Ahogy az elvárt egy olyan termékcsaládtól, amely megfelel a legmagasabb előírásoknak és a Vegán Társadalom által került beregisztrálásra, a minőségellenőrzésre nagy hangsúlyt fektetünk. Azért, hogy elkerüljük a termékek szennyeződését, a berendezést alaposan megtisztítjuk minden legyártott termék típus után, és folyamatosan teszteljük a termékeinket a gyártás során és után is.