Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Rólunk

Termékeink

Márkanév

A „márkák” illetve a „márkanevek” mind a vásárlók, mind az üzlet területén mindennapos kifejezésekké váltak, ám nem mindenki gondolja ugyanazt a márkáról, és hogy a márkanévnek mit kell takarnia. Számunkra a következőt jelenti.

Először is, a márka mutatja, hogy egy termék hogy néz ki, milyen a megjelenése. Miután 2006-ban elvégeztünk kereskedőkön és vásárlókon egy kimerítő kérdőívet, nyilvánvalóvá vált, hogy a címkék, amiket akkoriban használtunk nem voltak egységesek, potenciálisan zűrzavart okoztak, és nem megfelelően jelképezték a terméket és az üzletet. Felvettük a kapcsolatot egy vezető tervező céggel, aki azt a feladatot kapta, hogy korszerűsítse és újratervezze a cég arculatát, külön figyelmet szentelve annak, hogy az új tervezet segítse a vásárlókat a számukra megfelelő termékek felismerésében és kiválasztásában. Ez a gyakorlat most is folyik, és folytatódni is fog, ahogy az új termékeink készülnek és új piacok számára válnak elérhetővé.

Másodszor, a márkának tükröznie kell azt, hogy a cég mit képvisel és miben hisz. Nem csak azt akarjuk, hogy a vásárlók megvásárolják a termékeket, hanem azt is, hogy elégedettek legyenek, így nem csak újra vásárolnak, hanem ajánlják a Faith in Nature és Clear Spring termékeket a családtagjaiknak és a barátaiknak is.

 

Végül, a márkának az igazságot kell mondania. Ez alatt azt értjük, hogy becsületesnek kell lenni, és nem olyannak tűnni, amilyenek nem vagyunk. Erre példaként megemlítem, ahogyan feltüntetjük az összetevők listáján az alkotóelemeket mind a Latin mind a saját nevükön, továbbá meghatározzuk milyen forrásból származnak. Ez több mint amit a törvények és az ipar normái megkövetelnek, ám mi hisszük, hogy a vásárlóknak minden információt meg kell adni ahhoz, hogy vásárláskor a megfelelő döntést hozzák.

 

Egy márka képes lehet arra, hogy néhány embert becsapjon, ám mi nem akarunk soha senkit becsapni.