Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Termékeink

Etika

A szótár az Etika szót a következőképpen határozza meg:

„Azok a szabályok vagy standardok, melyek egy személy, személyek vagy szakma magaviseletét (viselkedését) irányítják.”

Egyértelmű, hogy azt a terméket szeretné, amely legjobban megfelel az igényeinek és kívánalmainak. Ám a mai felelősségteljes vásárló azt is elvárja, hogy a kiválasztott termékek oly módon legyenek kifejlesztve, legyártva, csomagolva, terjesztve illetve értékesítve, hogy tükrözzék a gyártó törődését a vásárlók iránt. Lehet, hogy egy vásárlónak az a fontos, hogy a terméket ne teszteljék állatokon, vagy az, hogy védje magát bizonyos szintetikus kémiai anyagoktól.

Számos vásárlónk törődik azzal, hogy a termékeket ne teszteljék állatokon, ne tartalmazzanak parabéneket (kőolaj származékokat), etikus forrásból származzanak a termékösszetevők és ehhez hasonló dolgokkal. Ezeket megpróbáljuk becsületesen és elfogulatlanul kommunikálni ezen a weboldalon a Kérdéses összetevők alfejezetben. Mások – teljesen jogosan – több információt szeretnének kapni azokról az anyagokról, amelyek az általuk megvásárolt termékekben találhatóak. Nekik szeretnénk segíteni az Összetevők alfejezetben található leírásokkal.

Látjuk, hogy a jövőben új kihívásokkal kell szembenéznünk, és különböző követelményeknek kell majd megfelelnünk az üzleti életben. Butaság lenne megpróbálkozni azzal, hogy elmagyarázzuk hogyan fogunk megfelelni ezeknek az ismeretlen kihívásoknak. Amit viszont biztosan ki merünk jelenteni, hogy minden egyes helyzetet felvetünk, és a saját standardjainkat fenntartva – melyek hosszú ideje segítik a munkánkat – dolgozni fogunk, hogy megoldjuk azt.

Tisztában vagyunk azzal, hogy elmondhatnánk Önnek bármit, amit kedvelünk a cégünkben illetve a termékeinkben, hiszen ez a weboldalunk! Büszkék vagyunk azokra az egyéni elismerésekre, melyek megtekinthetőek a Díjak és az Áttekintések alkategóriákban ezen az oldalon.