Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Termékeink

Kérdéses összetevők

Nagyra értékeljük, hogy számos vásárlónk érdeklődik az általuk használt termékek összetevőivel kapcsolatban. Emiatt, a feltett kérdések nagy részét megválaszoljuk ezen az oldalon, és törekedni fogunk arra, hogy további anyagokkal szolgáljunk, amennyiben a vásárlóink több információt szeretnének egy-egy meghatározott témakörrel kapcsolatban.

Pálmaolaj

A pálmaolaj környezettudatos növesztése egy világméretű probléma. A „Roundtable on Sustainable Palm Oil” (RSPO) egy 2004-ben alakult nemzetközi munkacsoport, melynek feladata a pálmaolajjal kapcsolatos környezettudatosság standardjainek lefektetése. Ám a meghatározás valódi részletei és a környezettudatosság felülvizsgálata még nincsen végső formába öntve.

Így a jelenben nem beszerezhető a teljesen elfogadott környezettudatos módon előállított pálmaolaj, kivéve néhány kisebb megalapozott organikus ültetvényt.

Bár globálisan nem minden pálmafa termelő írta alá az RSPO kezdeményezését, a Faith Products Ltd minden pálmaolaj beszállítója (aki a Faith in Nature és Faithful Friend termékek gyártásához szállít alapanyagokat) aláírta az egyezményt. Azzal, hogy csak ezektől a beszállítóktól vásárolunk, a Faith Products Ltd támogatja azt a kedezményezést, hogy csak környezettudatos pálmaolajat állítsanak elő a jövőben.