Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Hírek

Már kaphatók a Kókusz és Ananász-Lime termékcsalád tagjai!
2014-04-03

ÚJ CSÁBÍTÓ TRÓPUSI ILLATOK

A Faith in Nature két új kiváló minőségű trópusi illattal bővítette a kínálatát: a friss Ananász-Lime családdal, mely kirobbanó citrus illattal rendelkezik, és a Kókusz termékekkel, melynek lágy illatát a bio kókusz adja.  

Mindkét termékcsalád elérhető sampon, kondicionáló, tus-és habfürdő, folyékony kézmosó és szilárd szappan formájában is.


Egy különleges trópusi aromával rendelkező kollekció, melynek bio kókusz az alapanyaga. Illatával a trópusokba röpíti az érzékleteket. Természetes E-vitaminban gazdag.

Ez a kellemes trópusi hangulatot idéző kollekció ananász, lime és mangó keveréke. Trópusi aromájával energiával tölt fel egész napra. Bio ananász és mangó kivonatot, illetve lime olajat tartalmaz. 

Miután a Faith Productions kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozik, néhány termékben találkozhat apró növényi részecskével vagy gyümölcs kivonattal, illetve az is megtörténhet, hogy a termék színe fakóbbá válik. Ez mind teljesen normális és nem hatnak negatívan a termék minőségére illetve hatására.

Új exotikus illatok a sampon, balzsam kínálatunkban!
2018-11-09

Ismerje meg Ön is a Faith in Nature termékcsalád legújabb hajápolási készítményeit!

Két új, kiváló minőségű exotikus illatú samponnal és balzsammal bővült a kínálatunk:

  • a kirobbanóan citrusos, felfrissülés élményét nyújtó Dragon Fruit – Sárkánygyümölccsel,
  • valamint a lágy illatok kedvelőinek Kurkuma és Citrommal kedveskedünk.