Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Faith in Nature Mosogatógép gél, koncentrátum (5 liter)

 

Gépi mosogatószer.

A megújult koncentrátum gazdaságos és környezetbarát megoldás, mely kb. 300 mosogatáshoz elegendő. A tálakat, az üvegpoharakat és az evőeszközöket is csillogóan tisztává változtatja.

A termék nem tartalmaz foszfátokat, parabéneket (kőolaj származékokat), mesterséges tartósítószereket, színezéket és illatanyagokat. 

Teljes mértékben lebomlik a környezetben. A gél növényi anyagokból került kivonásra.

Kiszerelés: 5 liter

Ár: 15 900 Ft
 

A megújult mosogatógép gél koncentrátum kiválóan kezeli a zsíros lerakódásokat. Kitűnően oldja a zsírt és a szennyeződéseket.

Összetevők: tetranátrium N,N-bisz(karboximetil)-L-glutamát, nátrium-szilikát, nátrium-hidroxid

Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 15 – 30% anionos felületaktív anyag.

FIGYELEM

Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

LENYELÉS ESETÉN: Orvosi ellátást kell kérni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Orvosi ellátást kell kérni.

Egyéb figyelmeztetések: Kerüljük el a termék szembejutását! Ha bőrre jut, akkor sok vízzel mossuk le. A termék sérült vagy irritált bőrrel nem érintkezzen! Szem- és bőrirritáció állandósulása esetén forduljon orvoshoz.Kedvtelésből tartott állatok ne férjenek a készítményhez.


A koncentrátum gazdaságos és környezetbarát megoldás, mely kb. 300 mosogatáshoz elegendő.

Az edényeket, poharakat és az evőeszközöket csillogóan tisztává varázsolja. A termék nem tartalmaz foszfátokat, parabéneket, mesterséges tartósítószereket, színezéket és illatanyagot. Lebomlik a környezetben.

Használati útmutató: Távolítsa el az ételmaradványokat, és öblítse le az erősen szennyezett edényeket. Olvassa el a mosogatógép használati útmutatóját, majd öntse a gélt a mosogatószer-adagolóba. Átlagos vízkeménység mellett használjon 17 ml gélt a mosogatáshoz (1 evőkanáli = kb. 20 ml). Erőteljesen szennyezett edények, illetve keményebb víz esetén használjon akár 50%-kal több gélt is. Használat után rögtön zárja le a gélt és mosson kezet. Ha a flakon alján üledék keletkezne a benne lévő természetes anyagoknak köszönhetően, akkor rázza fel a flakont, mielőtt elkezdené használni a terméket. A termék öblítő szert nem tartalmaz.

Származási hely: Egyesült Királyság Felhasználható: gyártástól számított 2,5 év

Gyártási idő: flakonon feltüntetett BN kód (nap/hó/év)

ForgalmazóVesta International Kft., H-1141 Budapest, Szomolány u. 39/B.

Telefon: +36 20 213 3978      honlap: www.vestainternational.hu

 

Egységár: 3180 Ft/L

A termék ára bruttó ár, az Áfa-t tartalmazza és Forintban értendő.


Kapcsolódó termékek: