Azok hozták létre, akik törődnek másokkal, azok számára, akik törődnek magukkal Az Ön kosara
0 termék
0 Ft
(Összesen áfával)

Faith in Nature Mosogatószer kézi mosogatásra (5 liter)

 

A termék nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat, tartósítószereket vagy habzó szereket. Parabén (kőolaj-származék) mentes. Minden összetevő környezetbarát és teljes mértékben lebomlik.

Kellemes, citrusos illatát a termékben található illóolajok biztosítják. 

Kiszerelés: 5 liter

Ár: 17 620 Ft
 

Üdvözöljük a természetes, környezetbarát és vegán termékek következő generációjában. 1974 óta hiszünk a természet erejének kihasználásában anélkül, hogy a folyamat során kárt okoznánk benne. Termékeink a legmagasabb minőségű, természetes eredetű összetevők felhasználásával készülnek, 100%-ban természetes illattal - és kiválóan működnek. Küldetésünk, hogy a lehető legtermészetesebbek maradjunk, ahogy a természet is kívánja.

Minden termékünk parabén és SLS mentes. 

Védd a környezetet, és spórolj a csomagoláson ezzel a nagyszerű 5 literes palackkal, amely fenntarthatóbb módon csökkenti a hulladékmennyiségét a háztartásban. Koncentrált tisztítóerővel a Faith in Nature  mosogatószer kannánként akár 350 mosást is kínál!

A Faith in Nature mosogatószer koncentrátum hatékonyan megtisztítja az edényeit és evőeszközeit. A termék nem tartalmaz foszfátokat és parabéneket. Erősen koncentrált, így kitűnő zsíroldó hatású.

A BUAV (Brit Unio az Élveboncolás Megszüntetéséért) által elfogadott. A termék Vegán, csak növényi alapanyagokat tartalmaz (nem található benne állati eredetű összetevő).

Ez a termék a Listeria, pseudomonas aeruginosa és az S. aureus ellen aktív.

Ingredients15-30%: Anionic surfactant*, <5%: Non-ionic surfactant* , Perfume (Parfum)*, Potassium sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene*
Other Ingredients: Aqua (Water)**, Maris Sal (Sea salt), Citric acid*.

* Plant derived
** Water from the Lake District

Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 15 – 30% anionos felületaktív anyag, 5%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyag.

Illatanyagot: citromolajat, narancskivonatot (LIMONENE) tartalmaz.

FIGYELEM

Figyelem

Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Citromolajat tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

LENYELÉS ESETÉN: Orvosi ellátást kell kérni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Orvosi ellátást kell kérni.

Egyéb figyelmeztetés: A termék sérült vagy irritált bőrrel nem érintkezzen.

Kedvtelésből tartott állatok ne férjenek a készítményhez.


Javasolt felhasználás: Használja a terméket takarékosan. Pár cseppet tegyen a mosogatószerből egy nedves mosogató-szivacsra vagy a mosogatótálban lévő forró vízbe, és mosogasson el vele majd mosogatás végén tegyen pár cseppet a szivacsra, és nyomkodja meg, hogy a szivacsot is megtisztítsa. Ne használjuk a terméket textíliák és gépkocsi tisztítására! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felhasznált természetes anyagok miatt enyhe üledék lehet a tartályban, ezért használat előtt jól rázza fel, hogy feloldódjon. 

 

Származási hely: Egyesült Királyság Felhasználható: gyártástól számított 2,5 év

Gyártási idő: flakonon feltüntetett BN kód (nap/hó/év)

Forgalmazó: Vesta International Kft., H-1141 Budapest, Szomolány u. 39/B.

Telefon: +36 20 213 3978      honlap: www.vestainternational.hu

 

Egységár: 3524 Ft/L

A termék ára bruttó ár, az Áfa-t tartalmazza és Forintban értendő.


Kapcsolódó termékek: